Maatwerk

Gratis proef

Probeer onze methode vrijblijvend

Tevreden klanten- kring

Van gemeenten tot winkeliers

 

Unieke stoom- reiniging

Schoon zonder schade

Gratis uitproberen?
Bel snel!

Gratis proef

Probeer onze methode vrijblijvend

Tevreden klantenkring

Van gemeentes tot winkeliers

Unieke stoomreiniging

Schoon zonder schade

Gratis uitproberen?
Bel snel!

Kauwgom verwijderen op maat

Kauwgom Verwijderen komt in heel Nederland voor kauwgomverwijdering. Onze klantenkring bestaat uit uiteenlopende klanten, waaronder gemeenten, winkels, markten, tankstations en verenigingen. Daarom bieden wij altijd maatwerk aan. Zo kunt u ons inzetten wanneer en hoe het u uitkomt. Heeft u incidenteel last van kauwgom en wilt u dit goedje zo snel mogelijk verwijderd zien? Dan komen wij met initieel reinigen zo snel mogelijk ter plaatse. Is er sprake van regelmatige vervuiling met kauwgom? Dan past ons onderhoudsprogramma wellicht beter bij u. Bij snel vervuilde gebieden zetten wij de Hotspots behandeling in. Met onze effectieve Cleannosteam® methode komen wij snel en op milieuvriendelijke wijze de kauwgom verwijderen.

Cleannosteam kauwgom verwijderen

Mogelijkheden kauwgom verwijderen

Kauwgom Verwijderen biedt de volgende mogelijkheden aan om kauwgom te verwijderen:

Onderhoudsprogramma

Het doel is de gemiddelde mate van hervervuiling vast te stellen en vervolgens een advies te geven over de frequentie in onderhoud. Afhankelijk van de aangetroffen hervervuiling, gekoppeld aan uw kwaliteitswens, komt het er in de praktijk vaak op neer dat tenminste één en soms twee keer per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.

Hotspots behandeling

Een variant op het onderhoudsprogramma is de frequente behandeling van de snelst vervuilde gebieden. Vaak is dat bij eetgelegenheden en entrees van grote (openbare) gebouwen. Daar is de hervervuiling soms zo opvallend dat het verstandig is een hogere behandeling frequentie te hanteren dan één á twee keer per jaar. Meestal is om de twee maanden een goede frequentie. In combinatie met een afspraak over de rest van het gebied blijft uw bestrating structureel netjes.

Initieel reinigen

Na een aanvraag tot een offerte zullen we een afspraak met u maken om een opname ter plaatse te doen. Samen met een van onze medewerkers lopen we door het te behandelen gebied en worden alle factoren die een rol spelen bij het tot stand komen van een gedegen voorstel in beeld gebracht. Denk aan zaken zoals de soort ondergrond en de gemiddelde mate van vervuiling.

wilt u kauwgom laten verwijderen?

Kauwgom Verwijderen komt in heel Nederland om kauwgom te verwijderen zonder schade.

Vraag vandaag nog een gratis proef aan!

Offerte formulier

Kauwgom verwijderen

De liesbosch 82
3439 LC Nieuwegein

Telefoonnummer

030 - 87770 321

Wij leveren onze diensten ook in

Cleannosteam kauwgom verwijderen